Arthur Rombouts

Jort en Arthur Rombouts

Wil je piano leren spelen, dan kan ik het je leren. Jong of oud, dat maakt niet uit. Iedereen kan het leren!
Kleuters, kinderen, pubers en volwassenen: voor elke leeftijdsgroep heb ik een aanpak die werkt.
Voor sommigen is het de eerste kennismaking met de muziek, anderen pakken het spel na jaren weer op. Voor iedereen geldt: soms gaat het niet vanzelf, maar samen komen we er wel uit.

De pianolessen zijn eenvoudig van opzet. Er is huiswerk dat wordt overhoord en er wordt een nieuw stuk gespeeld. Voor iedereen de juiste methode vinden is een creatief proces en vind ik het leukste van lesgeven. Als de basis geleerd is, verdwijnen de oefeningen steeds meer uit de les en spelen we alleen nog wat je mooi en interessant vindt. Dat stuk oefen je tot het goed klinkt. Dan heb je een stuk in je vingers waar je trots op kan zijn en dat je iedereen kunt laten horen.

arthurxmusic@gmail.com

06 103 275 86

Ik woon aan de rand van Amsterdam en loop met een half uurtje zo de polder in. Weiden met grazende koeien. Vogels en wolkenluchten houden mij in evenwicht met deze drukke en gezellige stad.
Ik ben vader van twee kinderen, en prettig gescheiden.
Ik heb een opleiding tot pianodocent gevolgd aan de conservatoria van Utrecht en Amsterdam. Ik geef ruim twintig jaar pianoles in Amsterdam, onder andere bij Muziekleswinkel Marjolijn.

Meest recente berichten